Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Több kutyastrandot a Balatonra

Több kutyastrandot a Balatonra
Facebook
Twitter
Pinterest
Tavaly adtak át először a Balaton partján kutyabarát strandot azoknak a gazdiknak, akik együtt szeretnék tölteni szabadidejüket, nyaralásukat kutyájukkal.

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy együtt fürödjünk kutyánkkal a Balatonban, holott külföldi nyaralóhelyeken már nemcsak a szállások zöme kutyabarát, hanem a fürdőhelyek is. Nem mindegyik persze, de könnyen lehet kutyabarát fürdőhelyet találni például Horvátországban is.

Tavaly hirtelen változás történt, Balatonföldváron és Fonyódon is kutyabarát fürdőhelyet avattak a helyiek és a lelkes kutyabarátok. Aki járt ezeken a strandokon tudja, hogy minden probléma nélkül, biztonságosan és kényelmesen fürdőztek együtt gazdik és kutyák úgy, hogy a földvári strandon néha egy törülközöt sem lehetett letenni, annyian voltak. Ebből (is) látszik, hogy igenis van igény a kultúrált kutya-gazdi strandolásra.

Arról nem is beszélve, hogy a hozzánk látogató turisták nagyon nagy számban hozzák már magukkal a kis kedvencüket és kutyabarát szállást már szerencsére sokat találnak, de kutyabarát strandot nem. Ezt az igényt is felismerték azok a balatonparti városok, ahol ma már kutyastrand működik. Az a kettő.

Valahogy megtorpant a folyamat, valamiért nem győzte meg a többi város vezetését az, hogy igenis problémamentesen működhet egy kutyastrand, hogy igenis több turistát vonz a városba és igenis szükség van rá.

Ismét vége a nyárnak és talán most kell elkezdenünk dolgoznunk azon, hogy jövőre több lehetőségünk legyen strandolni a kutyánkkal. Mit tehetünk mi?

Például csatlakozunk petíciókhoz, saját magunk indítunk egyet, ha látunk ilyen mozgalmat erősítjük azt. Ez a petíció például azért kampányol, hogy Siófokon legyen végre kutyastrand. Kattints rá, és írd alá! Ez már egy jó kezdés!

LEGYEN KUTYASTRAND SIÓFOKON

Reméljük, jövőre már együtt csobbanunk Siófokon is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Kép

Ezen a napon lépnek félre a legtöbben - És nem véletlenül

Statisztikák felfedték, az év melyik szakában lépnek félre a legtöbben, és azt is, hogy általánosságban melyik napon történik a legtöbb megcsalás.

Kép

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Kép

Ezek a helyek Európa rejtett gyöngyszemei – magyar is van köztük

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép

4 csinos és kényelmes cipő, amit az irodába is felvehetsz tavasszal és nyáron

Ha te is csinos cipellőkre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Kép

A kor nem akadály! 10 magyar sztár, aki nála sokkal fiatalabb ember mellett találta meg a boldogságot

A szerelemnek nem szabhatunk a határt. Egyszerűen csak megtörténik, méghozzá akkor és ott, ahol épp nem is számítanánk rá.