Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

20 meglepő tény kedvenc karácsonyi filmjeidről: ezt biztosan nem tudtad a Reszkessetek betörőkről!

20 meglepő tény kedvenc karácsonyi filmjeidről: ezt biztosan nem tudtad a Reszkessetek betörőkről!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az ünnepi időszakban a karácsonyi filmek különleges helyet foglalnak el szívünkben. Azok a klasszikus történetek és ikonikus karakterek, amelyek évtizedek óta örökítik meg az ünnepi hangulatot a filmvásznon, évről-évre újra és újra visszahozzák a meghittség és öröm érzését. Talán már megszámlálhatatlanul sokszor láttad a kedvenceidet, de vajon ismered-e ezeket a meglepő tényeket a filmek mögött?

Még a legelszántabb karácsonyifilm-fanatikusoknak is tartogatnak felfedezni valókat a lenti tények. Kezdve attól, hogy mi inspirálta a mesekönyvek karaktereinek életre keltését, egészen a cameókig, amelyeket még a 10. megtekintéskor sem vettél észre. Készülj fel arra, hogy a következő percekben olyan részleteket fedezz fel, amelyek még a jól ismert klasszikusokat is új megvilágításba helyezik majd, és garantáltan fokozzák az ünnepi filmnézés élményét.

Induljunk el egy izgalmas utazáson a kedvenc karácsonyi filmek rejtett kulisszái mögé, és ismerjük meg azokat a meglepő tényeket, amelyek talán még a legnagyobb rajongóknak is ismeretlenek maradtak!

Kép
forrás: Universal Pictures/Wikipédia

Nézzük, hátha tudunk valami újdonságot mutatni nektek, a karácsonyi filmek területén!

1. Az Igazából szerelem már 20. éve számít kihagyhatatlan filmnek az ünnepek alatt. Idén még a mozik vásznán is megtekinthetjük újra. Arra biztosan emlékszel, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas Emma Thompson a filmben azt a Karent alakítja, akinek karácsony közeledtével kell rájönnie, hogy a férjének, Harrynek (Alan Rickman) viszonya van, miután a kabátzsebében elrejtve talál egy nyakláncot.

Azt észrevetted az évek alatt, hogy Emma Thompson testpárnát hordott az Igazából szerelem forgatása közben, hogy kicsit husibbnak tűnjön?

2. És azt gondoltad volna, hogy a forgatás Emma Thompson karácsonyi filmes listáján nem szerepel az Igazából szerelem?

3. Dr. Seuss Hogyan lopta el a Grincs a karácsonyt című könyvének filmes változata mindannyiunk kedvence! Maga a történet is bemászik az ember bőre alá, de Jim Carrey alakítása zseniális, el sem tudjuk képzelni, hogy ki más alakíthatná a zöld lény szerepét. Gondoltad volna, hogy Carry együtt dolgozott egy CIA-szakemberrel, aki ügynököket képzett ki a kínzások túlélésére, hogy átvészelje a fájdalmas sminkfolyamatokat?

4. A sasszemű nézők észrevehetnek egy rejtett Miki egér logót, amikor a Télapu szereplői, Scott és Charlie szánon haladnak el a Hold mellett. Te láttad?

5. 1990. november 16-án, azaz 303 évvel ezelőtt debütált a Reszkessetek, betörők! az amerikai mozikban. John Candy komikus naptára annyira sűrű volt abban az időben, hogy csupán egyetlen nap volt szabad a naptárában, így az összes Reszkessetek betörők! jelenetét egyetlen hosszú, 23 órás forgatási nap alatt forgatta le.

A további meglepő tényekért kattints galériánkra!

Galéria / 11 kép

Meglepő tények kedvenc karácsonyi filmjeidről

Megnézem a galériát

forrás

Az ÉVA magazin írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!