Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 újévi fogadalom, amit minden introvertáltnak meg kellene fogadnia

3 újévi fogadalom, amit minden introvertáltnak meg kellene fogadnia
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ez a pár dolog sokat segíthet abban, hogy még jobban érezd magad a bőrödben.

Év vége felé szokás számot vetni, végiggondolni az adott évet és levonni a tapasztalatokat. Ebből nemcsak sokat lehet tanulni, de segít újult erővel kezdeni az új évet, és megfogalmazni olyan gondolatokat, amikhez a következőkben ragaszkodni tudsz. Most az introvertáltak szemszögéből vizsgáltuk meg a dolgot és összeírtunk 3 olyan fogadalmat, amit mindannyiuknak hasznos lehet:

Olvasd el ezt is!

1. „Nem teszek úgy, mintha extrovertált lennék”

Ha őszinte vagy magaddal, akkor beismered és tudod, hogy nincs kiterjedt szociális hálózatod, csak néhány barátod, akikkel szorosabb kapcsolatban vagy. Nem szeretsz bulizni – legalább is nem minden héten – és nincs olyan esemény a meló után, ami hívogatóbb lenne számodra, mint az, hogy végre hazaérj, egyedül lehess és pihenhess egy kicsit. A túl sok nyüzsgő ember teljesen leszívja az energiádat, egyszerűen szükséged van arra, hogy magaddal is foglalkozz néha. Épp ezért egyáltalán nem kell úgy tenned, mintha extrovertált lennél, főleg akkor ne próbáld őket utánozni, ha új környezetben vagy. Ha most kezdesz egy új melóhelyen, jobb, ha mindenki tudni fogja rólad, hogy zárkózottabb vagy, mert, ha elhiteted velük az ellenkezőjét, az még balul is elsülhet. Olyan dolgokba keverhetnek bele, amihez egyáltalán semmi kedved. Hosszútávon ez nem tenne jót neked, hiszen teljesen lemerülnének a tartalékaid. Épp ezért itt az ideje, hogy elfogadd, introvertált vagy és büszkén vállald is fel.

2. „Bátran mondok nemet”

Tudjuk, hogy nemet mondani nem könnyű és épp ezért gyakorolni kell, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében megéri. Főleg decemberben nehéz nemet mondani egy-egy baráti meghívásra, de nincs azzal semmi gond, ha egyszerűen más dolgod van vagy épp nincs kedved társalogni, vagy másokkal ismerkedni. A barátaidnak őszintén elmondhatod, ha nem szereted a nagy és félig ismeretlen társaságokat, jobban szeretsz kettesben, egy kávé mellett lelkizni vele. Ezzel megspórolod a felesleges drámát az életedből és legközelebb ő is meggondolja, hogy elhívjon-e.

3. „Végre kihasználom azt, amiben erős vagyok”

Lehet, hogy nem te vagy a buli éltető ereje és középpontja, de egy fontos láncszem vagy a baráti társaságban, ami ragasztóként tartja össze az egészet. Ha mindannyian egyformák lennénk, nem mennének túl gördülékenyen a dolgok még a barátok közt sem. Nem szeretsz showmanként tündökölni a házibuliban, inkább elvonultan beszélgetni a hozzád legközelebb álló emberekkel, és ezzel nincs is semmi baj. Nem kötelező olyan dolgokban részt venni, amiben nem érzed komfortosan magad. Legbelül teljesen tisztában vagy azzal, hogy mik az erősségeid, és itt az ideje, hogy kihasználd és ne erőltesd azt, ami nem megy.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Hat dolog, amiben az introvertáltak jobbak, mint az extrovertáltak

Megnézem a galériát

Forrás: Purewow

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!