Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

8 hasznos tanács az első randi előtt, hogy biztosan jó benyomást kelts

8 hasznos tanács az első randi előtt, hogy biztosan jó benyomást kelts
A nap cikke

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha szingli vagy, biztos neked is nagy fejtörést okoz néha (főleg, ha régóta voltál kapcsolatban, és újra kikerülsz a „randipiacra”), hogy amikor megbeszélsz egy randit egy pasival, hogyan hozhatod a legjobb formádat? Mert annyi dolog lehet, amin elcsúszik egy első randi.

A pártalálás nem egyszerű folyamat. Heteket, sőt olykor hónapokat vagy éveket küszködünk azzal, a számunkra legmegfelelőbb párt találjuk meg. Ami valljuk be, manapság nem valami könnyű. Ezer féle-fajta pasi rohangál a világban, akikkel nehéz kapcsolódni, hát még az, hogy tényleg olyan embert sodorjon magunk mellé az élet, aki mind személyiségben, mind elvárásokban, mind külső-belső tulajdonságában megfelel a számunkra.

És még ha az első internetes vagy telefonos benyomás kellően szuper is, még mindig ott lehetnek bizonyos rejtett buktatók, amikről a kiválasztott hímnemű történetesen elfelejtett szólni vagy éppen nem úgy festette le az önmagáról alkotott képet, ahogy az a valóságban ténylegesen kinéz. A randizás tényleg bonyolult, főleg felgyorsult világunkban, amikor személytelen randiappok tömkelege zúdul ránk. És akkor nem is beszéltünk az első randiról, ami – valljuk be – kulcsfontosságú a kapcsolat további részében. Mert ha az első randevún valamit elszúrunk – legyen az egy rossz mondat, egy kellemetlen elszólás, egy kínos pillanat vagy egy furcsa mozdulat – örökre megpecsételhetjük a kapcsolat „jövőjét”.

Értető, hogy ilyenkor mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, a legcsinosabb (vagy legszexibb) ruháját magára ölteni, és természetesen a lehető legjobb fényben feltűntetni önmagát. Hamis képet azonban semmiképpen sem szabad festeni magunkról, ugyanis a későbbiekben – előbb vagy utóbb – úgyis mindenre fény derül. Néhány egyszerű praktika segítségével azonban szuperül érezhetjük magunkat az első randevún, és mindezek segítségével elkerülhetjük a leégést, a csúfos végkimenetelt, sőt, könnyedén biztosíthatjuk magunkat arról, hogy további találkozókra is sor fog kerülni.

Kép
forrás: Pexels/Vija Rindo Pratama

Hogyan randiztunk az elmúlt időszakokban?

Egy 2023-as felmérésében 5000 – az elmúlt 5 évben aktívan randizó – résztvevőt kérdeztek meg az első találkozóval kapcsolatos élményeikről. Azok a válaszadók, akik valamilyen randiappon találkoztak választottjukkal, 70%-ban nyilatkozták azt, hogy a további kapcsolat romantikus eredményeket szült és jól végződött. A megkérdezettekből a férfiak nagyobb kedvvel találkoztak valaki olyannal, akit online ismertek meg, ellentétben a nőkkel, akiknek csak 66%-a mondta azt, hogy jó ötletnek tartja, hogy randiappokon keresztül ismerje meg a másikat, majd találkozzon vele a későbbiek folyamán.

Tudtad, hogy napjainkban még mindig az online társkeresés mutatkozik a legmenőbbnek? A kutatásból kiderült ugyanis, hogy a megkérdezettek 45%-a részesíti ezt az ismerkedési formát előnyben, majd szorosan mögötte halad a barátok támogatása általi randizás (33%), és a koncerten vagy fesztiválokon való ismerkedés (32%). A válaszadók több mint fele a külső személyiségjegyeket és megjelenést sorolta az első helyre – már ami az első randis kritériumokat illeti, de a megnyerő személyiséget és a belsőt is sokan tartották fontosnak.

Galériánkban 8 tippet olvashatsz, amikkel biztosan nem nyúlhatsz mellé az első randi alkalmával!

Galéria / 8 kép

8 hasznos tanács az első randira

Megnézem a galériát

Az ÉVA magazin írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Kép

Bőrpanaszok és szívproblémák enyhítése? Ez csak kettő a lenmag 13 áldásos hatása közül!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.

Kép

10 sokkoló fotó a 10 évvel ezelőtti MET-gáláról

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép

Ezért a szandálért őrül meg most a TikTok: másold le a stílust!

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.