Hozzávalók 1 főre:
2 hatalmas marék friss spenót
1 marék eper/áfonya
pár kocka ananász
10 szem fekete olajbogyó
1 kis fej lilahagyma
Halmozd a spenótra a felkarikázott olajbogyót és a hagymát, én ilyenkor forgatom át a dresszinggel, amihez kikeverek pár evőkanál olívaolajat egy fél citrom levével, pici sóval és chilivel. Erre rádobom az epret és az áfonyát, ha netán fokoznám az élvezeteket, pirított dióval is megszórom. Mennyei lesz!
A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!
Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!
6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van
Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.