Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp március 25-31.: az Ikreket váratlan kiadás terheli, a Nyilasok apró gesztusokkal kedveskednek valakinek

Heti horoszkóp március 25-31.: az Ikreket váratlan kiadás terheli, a Nyilasok apró gesztusokkal kedveskednek valakinek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
Március utolsó hetében is izgalmak várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25-31.

KOS (március 21-április 20)

Heves vitába keveredhetsz március utolsó hetében valakivel, aki nemhogy nem osztja a nézeteidet, de egyenesen összeesküvést szervez a hátad mögött. Kifejezetten ellenedre van, ha összetűzésbe kerülsz másokkal, nem vagy az a konfliktuskereső típus, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, vajon megéri-e egy ilyesfajta vitákba beleállni. Persze, fontos, hogy megvédd az igazadat és kiállj az általad képviselt vélemény mellett, ezúttal azonban mégis talán jobban teszed, ha azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyek nem az árral szemben történő evezést jelentik!

BIKA (április 21-május 20)

Az előtte álló hét közepe lesz majd a határidő arra, hogy befejezz és leadj valamit, aminek elég nagy a súlya a karriered szempontjából. Épp ezért minden szempontból helyezd ezt az ügyet a prioritási sorrend tetejére annak érdekében, hogy akadálytalanul és véglegesen sikerüljön pontot tenned a végére. Ne hagyd magad senki által elcsábítani, hiszen ez az a pillanat, amely még adott ahhoz, hogy tökéletesítsd a művedet, hogy a hibákat kijavítsd és úgy add át, hogy büszke lehetsz az eredményre!

IKREK (május 21-június 21)

Március utolsó hetében gödörbe kerülhetsz anyagi szempontból, váratlan kiadás lesz ugyanis az, ami terheli majd a bankszámládat. Borzasztóan bosszantó számodra, hogy pont most szakad ez a fajta teher a nyakadba, egyszerűen nem is érted, miképp történhetett ez meg, érzésed szerint tudatosan éled az életedet, ennek megfelelően jól bánsz a pénzzel is, épp ezért érthetetlen számodra a kialakult helyzet. Ne ess azonban kétségbe, ez csupán egy rövidzárlat, nem minden nap kell ilyen vaskos összeget kifizetned, igyekezz inkább úgy felfogni a helyzetet, hogy valamilyen szempontból ez is az épülésedet szolgálja!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló héten, amelyben abszolút vétlen vagy, mégis valamilyen oknál fogva téged azonosítanak az üggyel. Ne menekülj a helyzetből, amennyiben tiszta a lelkiismereted, abban az esetben határozottan állj bele és bizonyítsd be mindenkinek, hogy semmi közöd az egészhez. Gondolj bele, ha egyszer elkezdesz futni előle, soha nem fogod tudni lemosni magadról, hogy te vagy a vétkes. Ne akarj álmatlan éjszakákat okozni magadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Március utolsó hetében kissé bizarr tapsztalásban lehet részed, valaki ugyanis anélkül hoz döntést a fejed felett, hogy téged erről megkérdezett volna, noha nagyon is szerves része vagy az ügynek. Érthető módon tehát rendkívül felháborítónak tartod azt, hogy bárki azt gondolja, hogy bármit mondhat, amellyel nem csak a tekintélyed ássa alá, de a hitelességed is elvész. Épp ezért mindenképp hozd az illető tudtára, hogy legközelebb ne akarjon kihagyni az ilyesfajta döntéshozatalból, ellenkező esetben te is tudsz olyasmit tenni, aminek ő nem örülne. Ne hagyd magad elnyomni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy bizonyos dologba, egyszerűen nem sikerül előrébb jutnod es végre lezárnod az egészet. Roppant bosszantónak találod a tényt, hogy amint egyet előre lépsz, rögtön kettőt hátra is, ennek szeretnél tehát az előtted álló héten mindenáron véget vetni. Az előtted álló héten gondold végig, hol kerülhet folyton porszem a gépezetbe és amennyiben sikerrel megtalálod, igyekezz a továbbiakban kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy bármilyen módon hátráltasson. Meglátod, sokkal könnyebben tudsz majd haladni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől -bármilyen nehéz is- mégis jobb, ha távol maradsz, hisz nem lehetsz biztos abban, hogy nem sodor bajba az, ha mélyebbre ásod magad bennük. Épp ezért még azelőtt igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni, mielőtt magával ránt az egész és késő lesz visszafordulni. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől jobb, ha távol maradsz és inkább a kézzel fogható jeleket veszed számításba. Hidd el, sokkal jobban jársz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz egy bizonyos dolognak annak ellenére, hogy többszöri nekifutásra sem jártál sikerrel, töretlen makacssággal hiszel azonban abban, hogy a Semmiből majd Valamif kovácsolhatsz. Amennyiben azonban az eszeveszett, ide-oda futás közben egyetlen pillanatra megállsz és a dolgok mélyére ásod magad, rájöhetsz, hogy vannak teljesen feleslegesen futott körök, ahol olyan hasznos energiákat pazarolsz el, amelyek máshol sokkal jobban lehetnének felhasználhatóak. Ne ragaszkodj tehát semmihez, amellyel kapcsolatban többször lukra futottál, számtalan olyan dolog van a körülötted lévő világban, amelyben több esélyed van a sikerre, összpontosíts inkább azokra!

NYILAS (november 23-december 21)

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek március utolsó hetében, ami különösen jól eső érzés a másik számára, hisz akaratlanul is akkor érkezel, amikor a legnagyobb szüksége van a lelki támogatásra. Kivételes érzékkel rendelkezel azt illetően, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, így mindig jókor érkezel. Büszke lehetsz magadra, hisz mások boldogsága és lelki egyensúlya mindig fontos számodra, ám mindeközben ne feledkezz meg önmagadról sem!

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, március utolsó hetében elakadsz és segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben, egyelőre azonban nem találsz senkit, aki megragadná a kezed és utat mutatna. Mivel az a felállás, hogy egyedül oldd meg a dolgot, épp ezért igyekezz kihozni a tőled telhető legtöbbet annak érdekében, hogy senki ne vonhasson később felelősségre. Nem kell feladnod sem az értékrendedet, sem menekülési útvonalat keresned, csupán használd fel a benned lévő tudást. Ha ez sem elég, akkor is legalább a lelkiismereted tiszta marad, hogy elmentél a legmesszebb a siker érdekében!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében gyakran túlvállalod magad, ennek köszönhetően pedig se szeri, se száma azoknak az embereknek körülötted, akik csupán kihasználni szeretnének. Mivel egyre fojtogatóbb érzés az, hogy nem jut időd a saját életedre, hisz mindig mások érdekeit szolgálod, épp ezért tanulj meg nemet mondani és arra fókuszálj, hogy a saját utadat taposd, mindenki más pedig majd megbirkózik az Élet által dobott feladványokkal. Ha ezért valaki megharagszik, az úgysem téged, mint embert kedvel, hanem csupán a személyt, aki a hegyet is elhordja, ha a helyzet úgy hozza.

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed, olyan beszélgetésbe cseppensz ugyanis, amely több szempontból is felnyitja a szemed és bizonyos, eddig homályos részletekre sikerül rávilágítania. Hálás vagy azért, hogy olyan emberekbe sikerül belebotlanod, akik tanítanak és az épülésedet szolgálják, illetve segítenek abban, hogy megérts olyan téziseket, amelyek kissé bonyolultak számodra. Nem is alakulhatna hasznosabban március utolsó hete, nem igaz?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!