Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez Jennifer Aniston kedvenc illatgyertyája: aki belép az otthonába, dicséri érte

Ez Jennifer Aniston kedvenc illatgyertyája: aki belép az otthonába, dicséri érte
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akiből a leggyakrabban lesz nárcisztikus ember

Rájuk a leginkább jellemző.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem véletlen, hogy még akkor is viszi magával, ha forgatni megy.

Jennifer Aniston évtizedek óta Hollywood egyik legnépszerűbb híressége, aki Rachelként belopta magát a szívünkbe, és azóta is óriási rajongótáborral rendelkezik. Ráadásul azt is bebizonyította már, hogy nemcsak bőrápolási szokásait és edzéstervét érdemes lemásolni, hanem stílusérzékét is - legyen az öltözködés vagy akár lakberendezés.

Az elmúlt években egy-egy alkalommal bepillantást engedett hatalmas otthonába is, amit megtartott azután, hogy elváltak exférjével, Justin Theroux-val:

Olvasd el ezt is!

Nemrég pedig arra is fény derült, mi az az illat, ami szinte egyfolytában körül lebegi csodálatos otthonát, sőt, még a trélert is, ahol épp egy-egy forgatás miatt lakik. Ez nem más, mint a rózsa illata, Jennifer Aniston ugyanis megőrül a Byredo Burning Rose gyertyájáért, és akárhová megy, viszi magával.

Hosszú idővel azután is megmarad az illat, hogy eloltottam a gyertyát, és ha ismét belépek a szobába, a rózsa érintése csodálatos érzés.

- mesélte akkori interjújában az InStyle-nak.

Abszolút érthető, igaz? Ráadásul tavasszal a rózsás illatok egyébként is ideális választások, legyen szó parfümről vagy akár egy-egy illatgyertyáról. Ha pedig te is beszereznél egy-két darabot, ráadásul tennéd mindezt kedvezményes áron, szuper hírünk van! Mától már elkezdődtek ugyanis a JOY-napok, és egészen május 15-ig kedvezményes áron vásárolhatsz, több, mint 400 kupon használatával, akár 80% kedvezménnyel! Spórolj velünk te is:

És bizony ez azt jelenti, hogy a legkellemesebb, virágos-rózsás illatgyertyák között is válogathatsz. Most hoztunk is néhány helyet, ahol kedvezményesen vásárolhatsz a JOY-napok alatt, és ezeket a csodás illatokat is beszerezheted olcsóbban az otthonodba.

Aurora Candle Company

Váltsd be kuponkódodat az Aurora Candle webshopjában, és 9000 Ft feletti vásárlás esetén egy 3890 Ft értékű Maldív-szigetek illatú, ropogó fa kanócos, 100% természetes szójaviasz illatgyertyát kapsz ajándékba. Itt rengeteg illatgyertyát találsz, ha pedig kifejezetten a rózsás vonalat követnéd Jennifer Anistonhoz hasonlóan, ezeket ajánljuk figyelmedbe:

BUTLERS

A JOY-napok alatt minden BUTLERS üzletben és online is beválthatod 20%-os kedvezményedet a teljes árú termékekre (kivéve lámpák és bútorok, melyekre 10% kedvezmény jár), így akár ezt a csodálatos illatú, szójaviasz gyertyát is beszerezheted, ami rózsafa és mandula keverékében pompázik.

DODO

A DODO.hu-n több, mint 17 ezer termék vár rád, most pedig 21% kedvezménnyel vásárolhatsz a webshopban és az újonnan nyílt 11. kerületi bemutatóteremben is. Rózsás gyertyák tekintetében pedig ezt a WoodWick ROSE nagy illatgyertyát ajánljuk figyelmedbe, ami csodás illattal tölti meg a te lakásodat is.

+1 tipp: Relax & Joy

Bár kimondottan rózsás illatot most nem találsz a Relax & Joynál, de aromaterápiás gyertyák széles választéka vár rád. Érdemes körbenézned, megnézni a különféle aromákat, és hagyni, hogy pihentető, relaxáló, nyugtató illatok járják át az otthonod minden pontját!

Jennifer Aniston életmódtippjeit is olvasd el!

Galéria / 4 kép

4 életmód tipp, amit megfogadtam Jennifer Anistontól

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Jobb, ha odafigyelsz! Sokan nem tudják, pedig EZÉRT is 3 bűntetőpont járhat az utakon!

Azt gondolod, hogy tényleg minden KRESZ-szabályt tökéletesen betartasz? Nos, akad egy, amiről sokan hajlamosak elfelejtkezni. Közéjük tartozol?

Kép

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

A kereséshez kezdj el gépelni!