Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Nekem attól nem lesz jobb, ha ártok másoknak” – Lilu a női lojalitás fontosságára hívja fel a figyelmet

„Nekem attól nem lesz jobb, ha ártok másoknak” – Lilu a női lojalitás fontosságára hívja fel a figyelmet
A nap cikke

A legegészségesebb ebek: 10 kutyafajta, ami csak ritkán lesz beteg

Vannak olyan kutyusok, akiket bizony minden orvos szívvel ajánl, ugyanis soha nem betegszenek meg!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 11.: a Mérlegek napját váratlan fordulat határozza meg, a Bakoknak érdemes tudatosabban beosztaniuk az anyagi javaikat

A csillagok hétvégére is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

6 pszichológiai trükk, amivel elérheted, hogy a kiszemelt pasi folyamatosan rád gondoljon

Vesd be ezeket a trükköket és többé nem tud majd másra gondolni a srác, csak rád!

Olvasd el!

Az orvos tanácsolja: ezeket az ételeket maximum heti egyszer fogyaszd

A mértékletesség a fontos, épp ezért intenek óva a szakértők, hogy az alábbi ételeket próbáld meg hetente egyszer fogyasztani csak.

Olvasd el!

A 7 leghatásosabb módszer, ami beválik visszér ellen: a lábdagadás és az értágulat is megelőzhető velük!

A visszér sajnos kifejezetten gyakori probléma a nők körében, és akár már harminc év alatt is jelentkezhet. De szerencsére van pár dolog, amivel felvehetjük ellene a harcot!

Olvasd el!

Megszavazták: Ő lett a világ legjobb énekese 2024-ben

Az ismertség, a népszerűség és a tehetség is számít, ki számít a legjobban teljesítő előadónak a popkultúrában.

Facebook
Twitter
Pinterest
A JOY Magazin tavaszi lapszámának címlapsztárja, Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu bátran vállalja: a Liluland felületein egyáltalán nem adnak teret a negatív kommenteknek, a bántó megnyilvánulásoknak.

„Nekem a támogató énem az erősebb, nem irigykedek másokra” – mondja a JOY Magazin legújabb címlapsztárja, Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu Lilu mûsorvezető 21cikk 0galéria 0videó Még több róla . „Nekem attól nem lesz jobb, ha ártok másoknak.” A Cápák között műsorvezetője és a Lilu Lilu mûsorvezető 21cikk 0galéria 0videó Még több róla land alapítója közel 90 Make up/down részt felvett már a csatornájára, ennek ellenére nehezen tudna megnevezni akár egyet is a vendégei közül, akit ne bántottak volna a súlya, a kora, a vélt vagy nem vélt plasztikai beavatkozásai miatt.

„Ez egyébként brutális. Nekem sokkal nagyobb hitem volt egyébként a női lojalitásban, mint ami a valóságban van, idealistább képem volt erről”

- emeli ki Lilu.

„A televízió, a távirányító a legnagyobb szabadság, de a Youtube talán még ennél is rosszabb ilyen téren. A Lilu Lilu mûsorvezető 21cikk 0galéria 0videó Még több róla land felületein a tesóm, Lustalány (Kovalcsik Krisztina – a szerk.) kezeli a kommenteket, és mi nem adunk teret ezeknek a megnyilvánulásoknak. Nem törlünk, tiltunk. Aki eljön hozzám, az az én otthonom vendége, és mi nem tesszük ki őket a trolloknak, nem engedjük, hogy megbántsák őket. Aki úgy érzi, megkérdezés nélkül el kell mondania valakiről valami rosszat, az mérgezze a saját baráti körét, ne a mi közösségünket. A vendégeinket mindig meg fogjuk védeni” – hangsúlyozza.

Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu a JOY Magazin tavaszi lapszámának címlap-interjújában számos fontos kérdésről beszélt: például arról, hogy elítéli azt, ha valaki rosszindulatú, bántó megjegyzéseket tesz másokra.
forrás: Ajkai Dávid
Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu a JOY Magazin tavaszi lapszámának címlap-interjújában számos fontos kérdésről beszélt: például arról, hogy elítéli azt, ha valaki rosszindulatú, bántó megjegyzéseket tesz másokra.

Mint minden hírességnek, Lilu Lilu mûsorvezető 21cikk 0galéria 0videó Még több róla nak is napi szinten szembe kell néznie a digitális bántalmazással. „Ez olyan nehéz, kegyetlen helyzet, mert sokan azt gondolják, csak azért, mert valaki ismert, neki az a dolga, hogy állja az ütést. Pedig nem az. Minket ugyanúgy meg lehet bántani, és tudnak nekünk írni olyat egy kommentben, amitől elsírjuk magunkat, akármilyen erősnek vagy menőnek is tűnik valaki” - vallotta be a JOY Magazinnak.

Lilu Lilu mûsorvezető 21cikk 0galéria 0videó Még több róla szerint kizárni sajnos nem lehet teljesen a negatív hangokat, vannak napok, időszakok, amikor ő is sérülékenyebb az átlagnál, ilyenkor könnyebb megbántani. „Szerintem ez nem azon múlik, fel tudod-e magad vértezni, hanem azon, hogy éppen milyen a lelkiállapotod – ez pedig számtalan dolgon múlhat. Amikor az embernek rossz kedve van, még egy nézés is pokolian tud fájni, a jó napjaidon meg tényleg jöhet egy ork meg troll hadsereg, és három másodperc alatt lekaszabolod. Nyilván intelligencia, empátia kérdése, hogy belegondolsz-e abba, mi lenne, ha te lennél a másik helyében. Szóval én azért egy kicsit többet várnék a nőktől is azzal kapcsolatban, hogy viszonyulnak más nőkhöz. Engem mellbe tud vágni, mennyire hiányzik a lojalitás, az érzékenység, a kapocs közöttünk néha. Sokat elmond rólunk az is, ha ismeretlenül rosszat feltételezünk valakiről” – hangsúlyozza.

A teljes interjú és a hozzá készült különleges fotósorozat a JOY Magazin legfrissebb számában olvasható és látható, amelyben Lilu nemcsak címlapszereplőként, hanem beauty szakértőként is feltűnik.

A magazin már kapható az újságosoknál, ha pedig digitális formában vásárolnád meg, vagy előfizetnél, a magaziner.hu oldalán megteheted!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

10 sztár, aki mesébe illő Vera Wang esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent

Vera Wang neve már teljesen összefonódott az esküvői divattal: ő diktálja a trendeket. Nem véletlen, hogy a sztárok is vele terveztetik meg esküvői ruháikat. Most mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

5 sportcipő, amit imádnak a stílusos nők 2024-ben - most ezek a legnépszerűbbek!

Nem kell félni! Ugyanis idén se maradunk menő sportcipők nélkül!

Kép

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép

Heti horoszkóp május 13-19.: az Ikrek a sarkukra állhatnak valakivel szemben, a Szüzek tudatosan tervezik a jövőjüket

A csillagok május közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a heti horoszkópodat!

Kép

9 napsütéses film, ami érdekes ragyogást hoz az életedbe: ezek a legjobb fényben fürdő alkotások

Van vidámság, de szatíra és horror is: ezek a legjobb napfényes filmalkotások.