Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 dolog, amit soha, de soha ne tegyél meg a telefonoddal: az adataid láthatják kárát

mobil
A nap cikke

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Olvasd el!

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Amikor ilyen nagy az információáramlás, és ennyire függünk a mobilunktól, nem lehet elég óvatosnak lenni!

Az okostelefonunk ma már olyannyira alaptárgy a táskánkban, mint a pénztárcánk és az irataink. Nem véletlen, hogy próbálunk rá vigyázni (kisebb-nagyobb sikerrel), és igyekszünk a lehető legjobbat választani a piacról. Mielőtt a cikk témájára rátérnénk, és elárulnánk, mi az, amit soha (de tényleg soha!) nem lenne szabad megtenned a telefonoddal, fontos megemlítenünk, hogy itt vannak a JOY-Napok! Egészen november 14-ig vásárolhatsz a megannyi kuponnal, amelyek nemcsak rekordmennyiségűek, de még akár 70%-os kedvezményt is jelentenek. Sőt, ha megveszed a magazint, a benne található pláza kártyát elég csak megmutatnod a kijelölt plázákban, és gond nélkül vásárolhatsz. Nem is húzzuk az időt, mutatjuk a kuponokat, amelyeket akár egy vadiúj mobiltelefonra is beválthatsz!

Ami pedig az okostelefont illeti, bár azt gondolnánk, az adataink védve vannak, és biztonságosan használjuk, valójában könnyű olyan hibákat ejteni, amelyek kárt okoznak nekünk. Mutatjuk is a leggyakoribbakat, amikre ideje alaposan odafigyelned!

1. Sosem indítod újra a telefont

A mobilodat MUSZÁJ időnként újraindítanod, ugyanis ha nem teszed, előbb-utóbb a telefonod akadozni kell, belassul, és még csak nem is érted, miért. Amikor bezársz egy-egy appot, az nem feltétlenül zárul be teljesen, hanem olyan állapotba kerül, ami által a kövektező alkalommal gyorsabban tud megnyílni. Ez viszont előbb-utóbb felemészti a memóriát és az aksit a telefonodban, így szüksége van arra a pici pihenőre, amíg újraindítod. Lehetőleg kéthetente keríts rá sort, de még jobb, ha hetente egyszer nyomsz egy újraindítást!

2. Nem frissíted az appokat

Nincs kedved frissíteni az appokat, mert közben lassú a telefon? Ez is nagy hiba, hiszen amikor egy applikáció frissül, az sok esetben új biztonsági patcheket, hibajavításokat és akár új funkciókat is jelenthet. Ha te erre nem figyelsz, a telefonod is lassabbá válik, ráadásul az appnál is gyakrabban tapasztalhatsz fagyást, beakadást, és nem megfelelő működést. Mindig frissíts, az a legbiztosabb!

Kép
forrás: Getty Images

3. Megbízhatatlan oldalakon böngészel (esetleg le is töltesz)

Itt szinte részleteznünk sem kell, igaz? Valamiért sokan abban a hitben élnek, hogy vírust csak a laptopunkra tudunk letölteni, csakhogy a mobilunk ilyen szempontból szintén veszélyeztetett. Elég, ha felmész egy nem biztonságos oldalra, és engedélyezel valamilyen hozzáférést, vagy óvatlanul letöltesz egy képet, és már meg is lehet a baj. Te csak annyit észlelsz, hogy használhatatlan a telefon vagy furcsán működnek bizonyos funkciók, miközben a háttérben a vírus dolgozik.

4. Nem figyelsz, milyen appoknak adsz engedélyt

Ha letöltesz egy új appot, mindig nézd meg, mihez adsz neki hozzáférést! Például egy játéknak semmi szüksége ahhoz, hogy hozzáférjen a híváslistádhoz és a fényképeidhez, és bár apróságnak tűnhet, nagyon nem mindegy, ki és milyen adataidat látja. Erre mindig figyelj, és csak azt engedélyezd, amit muszáj!

5. Nem megbízható helyen nyilvános WiFit használsz

Ma már rengeteg helyen elérhetőek a nyilvános, ingyen használható WiFi-k, de jól fontold meg, hol csatlakozol fel rájuk! Első körben azt kell ellenőrizni, hogy titkosított-e, és ha nem, akkor végképp gondold meg, mit csinálsz a neten! Lehetőleg ne használj olyan oldalakat, ahová be kell írnod a jelszódat (mert sajnos volt már példa arra, hogy hackerek így törtek fel profilokat), a pénzügyi tevékenységeket pedig csak otthon, a saját, megbízható neteden végezd el!

Ha pedig szeretnéd az adataidat a legnagyobb biztonságban tudni, szuper hírünk van! Ugyanis a JOY-Napok alatt a Nortonnál 47%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a Norton Mobile Securityt, ami hatékony védelmet nyújt az Android-eszközöknek és a személyes adatoknak a mobil eszközöket érintő új kiberfenyegetésekkel és csalásokkal szemben. Menj biztosra!

Kép

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

“JOY-napok“/

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Kép

Bőrpanaszok és szívproblémák enyhítése? Ez csak kettő a lenmag 13 áldásos hatása közül!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.

Kép

10 sokkoló fotó a 10 évvel ezelőtti MET-gáláról

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép

Ezért a szandálért őrül meg most a TikTok: másold le a stílust!

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.

Kép

10 női sztár őszintén beszélt arról, milyen hatalmas mellekkel az élet: nem a plasztikának köszönhetik!

Kislányként a legtöbben csodás, kerek, nagyobb méretű cicikre vágyunk, hiszen a filmekből, a férfiak reakcióiból arra következtetünk, hogy nemcsak szép, de valahol elvárás is egy nő külsejét illetően, hogy nagy mellei legyenek.

Kép

6 meghökkentő kapcsolat a királyi család és Magyarország között

Sok-sok szállal kapcsolódik Magyarország a brit királyi családhoz, mi pedig mindről lerántottuk a leplet!