Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A sztárok ezekre a trendi cipőkre esküsznek idén tavasszal: másold le a stílusukat

A sztárok ezekre a trendi cipőkre esküsznek idén tavasszal: másold le a stílusukat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mutatjuk, mit viselnek idén tavasszal a sztárok.

Többször is megírtuk már, ha egy-egy sztár trendi tavasz surranóban lépett az utcára, most viszont összeszedtük őket egy csokorba, hogy te is kiválaszthasd a hozzád legjobban illő stílust, amit alkalomadtán le is másolhatsz. Már csak inspirációért is megéri végig pörgetni az alábbi képeket, na meg persze azért is, hogy a hűvösebb, esős napokon is eszünkbe jusson, hogy a tavasz megérkezett, még ha jól is álcázza magát. Lesznek régi ismerősök a listán, de olyan cipők is felbukkantak idén, amelyeket már rég elfeledtünk. Lássuk, mit viselnek idén tavasszal a sztárok!

Flip-flip

A tangapapucsként elhíresült flip-flip bizony idén sem megy ki a divatból, de szintén megosztónak számít. Sofia Richie szinte minden héten viseli a kedvenc flip-flop darabjait, mivel egyébként is szereti a minimalista stílust, ez pedig tökéletesen megtestesíti azt. Bár ő többször is kabáttal kombinálta a tavaszi-nyári darabot, érdemes megvárni a jó időt vele!

Kép
forrás: Getty Images

Törpesarkú szling cipő

Nincs olyan részlete ennek a darabnak, ami ne lenne különösen divatos külön-külön is az idei tavaszi és nyári időszakban. Mind a hegyes orr, mint a szling megoldás, de még az alacsony sarok is extrán trendi. Így együtt pedig egy jolly joker darab, amivel Katie Holmes is tökéletesen tisztában van, aki mindig stílusosan öltözködik.

Kép
forrás: Getty Images

Színes sneaker

Bár a fehér sportcipőknek sem áldozott le és nem kell azonnal kidobni őket a kukába, tény, hogy a színes darabok idén még inkább trendinek számítanak. Az egyik konkrét trendszín, amiért Jennifer Lopez és Paris Jackson is odavan, az a sötétbarna.

Kép
forrás: Getty Images

Loafer

Az utóbbi években robbant be újra a köztudatba a loafer, aminek számos változata megjelent azóta. Courteney Cox például a fekete darabra esküszik, amit bármivel jól tud kombinálni.

Kép
forrás: Getty Images

Vitorlás cipő

A már említett nagy visszatérők egyike idén a vitorláscipő, ami megosztó trendnek számít. Ha a loafert felváltanád valami hasonló, mégis más szabású cipővel, akkor érdemes beruháznod egy ilyenre. Egyre nagyobb teret nyer majd magának a következő hónapokban. Elle Fanning máris imádja!

Lapozz a galériában!

Ezek a trendek jönnek most:

Galéria / 6 kép

6 tavaszi trend, ami nemsokára uralni fogja a divat világát, és amit te is imádni fogsz

Megnézem a galériát

Forrás

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Metzker Viki meglepő dolgot árult el a magánéletéről: ez a boldog házasságának titka

A JOY Magazin legújabb számának címlaplánya a gyönyörű Metzker Viki, aki nemcsak külsejével, hanem kitartásával és zenei tehetségével is kiérdemelte az emberek szeretetét.

Kép

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Kép

A 8 legjobb természetes vérnyomáscsökkentő tea: így fogyaszd őket, hogy hassanak is

Vannak olyan teák, amelyek természetes módon hatnak a vérnyomásra, és képesek csökkenteni azt. Most ezeket a teákat, és azok pontos adagolását járjuk körül.

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!