Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

5 szép város a Balatonnál, ahol strandolni és kirándulni is lehet

balaton,tihany,balatonkenese,siófok
A nap cikke

Napi horoszkóp május 16.: a Bikáknak érdemes megvédeniük az érdekeiket, a Rákok a tökéletességre törekszenek

Ma sem érdemes megfeledkezned a horoszkópodról, hisz a a hét második felében is izgalmak várnak!

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Olvasd el!

Harry herceg egy karkötővel üzent Vilmosnak? Az elemzők szerint szívszorító jelentése van az ékszernek

Bár Harry az elmúlt években többször is nyilvánosan kritizálta a bátyját, a jelek szerint a herceg igazából nagyon hiányolja a testvérét, és ezt nem fél jelezni sem neki.

Olvasd el!

A kor nem akadály! 10 magyar sztár, aki nála sokkal fiatalabb ember mellett találta meg a boldogságot

A szerelemnek nem szabhatunk a határt. Egyszerűen csak megtörténik, méghozzá akkor és ott, ahol épp nem is számítanánk rá.

Olvasd el!

Több meztelen jelenetet követelt magának A Bridgerton család sztárja, hogy visszavágjon a testét kritizálóknak

Nicola Coughlan szándékosan le akarta magáról dobni a ruháit a Netflix sikersorozatának új évadjában, hogy ezzel is felvegye a harcot a testszégyenítés ellen.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit május végén hihetetlen szerencse ér: elképesztő fordulatok következnek!

A május sokaknak hozott boldogságot, pénzt és várva várt előléptetést, de ez még nem jelenti azt, hogy ne hozhatna azoknak is, akik még csak hisznek a sorsuk jobbra fordulásában.

Olvasd el!

5 rejtett jel, hogy valaki nárcisztikus: ha ezeket tapasztalod, menekülj!

Nem mindig olyan könnyű felismerni egy nárcisztikus férfit, főleg akkor nem, ha te végtelenül empatikus, gondoskodó személyiség vagy! Most segítünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nálad is minden évben tervben van egy balatoni kikapcsolódás? Ha nem érnéd be mindössze egyetlen délutánnal, mutatunk öt tóparti várost, ahol napokat is eltölthetsz unalom nélkül.
A cikk támogatója a JOY Utazás

Ha nyár, akkor a Balaton a kötelező programok egyike, ez nem is kérdés! A tóparton simán el lehet tölteni egy-egy délutánt, amikor nem csinálsz mást, csak strandolsz, napozol, és megkóstolod az isteni lángost, vagy a környék legjobb hekkjeit. De mi van akkor, ha egyetlen nappal nem éred be, és legalább 2-3 éjszakát szeretnél eltölteni a környéken? Ilyen esetben érdemes az alábbi városokba látogatnod, hiszen itt olyan sok a látnivaló és a szórakoztató lehetőség, hogy néhány napot gond nélkül eltöltesz unatkozás nélkül!

1. Szigliget

Szigliget az északi part egyik legfelkapottabb része, ami nem csoda; a strandról nagyon szuper panoráma nyílik eléd, a pázsit mindig szépen gondozott, és ha kedved tartja, akár vízi biciklire is pattanhatsz. Sőt, a kisgyermekes családok is imádnak idejárni, hiszen az ő részükre külön homokos, sekély partszakaszt alakítottak ki. A kirándulók előszeretettel érkeznek a településre, hiszen a szigligeti vár környékén rengeteg szuper túrázási lehetőség van: ha valahonnan, akkor innen tényleg szuper látványban lehet részed!

Szigliget
forrás: pinterest.com
Szigliget

2. Tihany

Aki egyszer megfordul a Tihanyi-félszigeten, biztosan azonnal beleszeret a vidékbe! Hiszen izgalmas látnivalók sokaságát találod meg itt; a méltán híres tihanyi apátságot muszáj megnézned, de a Visszhang-dombon is szuper program végigsétálni. A Belső-tó az egyik legfelkapottabb része a félszigetnek, hiszen a levendulaillattal átjárta vidéken sok szépséget találhatsz. Például a félsziget egykor egy vulkán volt, ennek emlékét pedig ma is gejzírkúpok őrzik, de akár csónakra is szállhatsz a tavon, hogy elmerülj a nyugodt környezetben. Ráadásul még szuper strand is található itt, így több napos programként simán megállja helyét egy tihanyi kirándulás.

Tihany
forrás: pinterest.com
Tihany

A SzállásGurun keresztül most közel féláron szállhatsz meg a félszigeten öt éjszakán keresztül a Hotel Tihany Yacht Clubban! Itt aztán tényleg nem lehet unatkozni: a szálláshelynek saját, zárt strandja van, a környékén pedig lehetőséged nyílik lovaglásra, sőt, akár borkóstolóra vagy sütögetésre is.

3. Siófok

A Balaton déli partján található Siófok, az egyik legnépszerűbb tóparti üdülőhely. Strandjai kimondottan sokszínűek, hiszen amellett, hogy egy nyüzsgő, éttermekkel és üzletekkel tarkított sétálóutca mellett terül el, van homokos és kiépített betonos partszakasza is. Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a fiatalos környezetet, hiszen itt szórakozási lehetőségekből nincs hiány! Esténként a sétányt megtöltik a diszkók és kiülős teraszok hangjai, így unatkozni biztosan nem lehet itt. De nehogy azt gondold, hogy csak a bulizó fiatalok imádják a környéket, hiszen még késő este is gyakran szórakoznak errefelé családok; például az óriáskerékről este felejthetetlen látványban lehet részed.

Siófok
forrás: pinterest.com
Siófok

4. Balatonkenese

A Balaton északkeleti csücskében található Balatonkenese, ennek köszönhetően pedig rendkívül különleges fekvésű a város; ennek köszönheti, hogy a magaspartról, valamint a strandról a tó keleti medencéje belátható, sőt, szép időben még a Tihanyi-félszigetet is látni lehet! A strandok folyamatosan fejlődnek, a panorámához pedig nagyban hozzátesznek a jachtkikötők: mivel inkább az északi partra jellemző kevésbé sekélyes mélységű víz jellemzi, előszeretettel rendeznek itt vitorlásversenyeket is. Egyedi hangulattal töltik meg a környéket a településen található barokk lakóházak, de még egy növényritkaság, a tátorján is megtalálható itt. Arról nem is beszélve, hogy szinte folyamatosan fesztiválokkal és versenyekkel várják a látogatókat, ezért nagyon pezseg az élet!

Balatonkenese
forrás: balatonkenese.hu
Balatonkenese

Balatonkenesén még a kirándulás szerelmesei is feltalálják magukat, hiszen a Soós-hegyi kilátó kötelező program, de lehet kalandparkba vagy lovardába is menni; ezek után pedig nem is kérdés, hogy néhány napot gond nélkül el lehet tölteni a településen. A SzállásGurun keresztül pedig most neked is lehetőséged nyílik élni egy szuper ajánlattal, hiszen három napos wellnessben lehet részed a Hotel Marina-Porton! Feltétlenül ki kell próbálnod itt a balatoni panorámás jakuzzit és a különféle szaunákat, de persze ezen kívül többféle szórakozási lehetőséget is biztosítanak.

5. Badacsonytomaj

Nem csak a kellemes strand és a szép kirándulóhelyek hoznak lázba, hanem az is, hogy finomakat egyél-igyál a környéken? Akkor irány Badacsonytomaj! A Szőlő és a Bor Nemzetközi Városaként is gyakran emlegetik a települést, ami nem csoda, hiszen itt rengeteg isteni finom bort kóstolhatsz meg. A Folly Arborétum és Borászat kötelező program, de a többi pincészetet is útba ejtheted: sőt, az első pontban említett Szigligeti vár sincs messze, így ide is megéri szervezni egy kitérőt. Két strandja is van, a vízben kosárpalánk és focikapu is van rögzítve, a látvány pedig gyönyörű!

Badacsonytomaj
forrás: pinterest.com
Badacsonytomaj

Ha pedig az egész családdal indulsz strandolni, ezekre érdemes odafigyelned!

Galéria / 5 kép

Erre az 5 dologra is figyelj a strandon, hogy a gyerek még nagyobb biztonságban legyen

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Kép

Ezek a helyek Európa rejtett gyöngyszemei – magyar is van köztük

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép

4 csinos és kényelmes cipő, amit az irodába is felvehetsz tavasszal és nyáron

Ha te is csinos cipellőkre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Kép

A kor nem akadály! 10 magyar sztár, aki nála sokkal fiatalabb ember mellett találta meg a boldogságot

A szerelemnek nem szabhatunk a határt. Egyszerűen csak megtörténik, méghozzá akkor és ott, ahol épp nem is számítanánk rá.

Kép

Már az előzetest sem bírjuk ki sírás nélkül: ilyen lesz a Velünk véget ér Blake Lively főszereplésével

Augusztus 15-én debütál a hazai mozikban Colleen Hoover bestsellerének adaptációja, és az első jelenetek alapján máris fogadni mernénk rá, hogy a könnyeinket fogjuk törölgetni a moziteremben.

Kép

Vonzd be a szerencsét otthonodba! 18 szerencsehozó növény, ami boldogságot és nem kevés mázlit hoz mindennapjaidba!

Szeretnéd bevonzani a boldogságot otthonodba? Akkor varázsold be a szerencsét a házadba a szerencsehozó növények segítségével! Ezek a növények nemcsak szépek és a lakás ékei, de szerencsét és boldogságot is hoznak az életedbe. Megmutatjuk, melyek ezek a különleges növények.

Kép

Ismerd meg a nőt, aki 60 évesen lett szépségkirálynő: először történt ilyen a világon!

A Miss Universe Buenos Aires cím birtokosa, Alejandra Marisa Rodríguez reméli, hogy győzelme másokat is arra inspirál, merjenek szembeszállni a sztereotípiákkal.