Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Bio bőrápolási rutin: erre vágyik a bőröd a 20-as és a 30-as éveidben

bőrápolás
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Képzeld, egy felmérés szerint tíz nőből kilenc nem tudja pontosan, milyen termékekkel ápolja a bőrét és azt sem, hogyan építse fel belőlük a skincare rutinját. Márpedig ezek a lépések korosztályonként változnak!
A cikk támogatója az Yves Rocher.

Nemcsak a személyiségünk és a testünk változik az évek során, hanem a bőrünk is, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, mivel és hogyan ápoljuk azt. Huszonévesen például még hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy nem okoz problémát, ha időről időre elfelejtkezünk a hidratalásról vagy a fényvédelemről és a figyelmeztetések ellenére néha igenis a sminkünk lemosása nélkül alszunk el egy buli után. A bőrünk ápolását azonban nem lehet elég korán elkezdeni, ha szeretnénk lassítani az öregedési folyamatokat: a harmadik X után pedig már kötelező jelleggel érdemes beépítened a programodba a skincare rutint. Persze egyáltalán nem mindegy, milyen termékeket iktatsz be a mindennapjaidba, ugyanis másra van szükséged a húszas és a harmincas éveidben. Ne aggódj, segítünk összeállítani a beauty-bevásárlólistádat!

Mi kell a huszonéves nőknek?

Ezekben az években a megelőzésre és a védekezésre kell helyezned a hangsúlyt, tehát a bőrápolási rutinodat abszolút nem kell túlbonyolítanod: a kevesebb ebben az esetben igenis több! Amit huszonévesen (az arcodra) teszel, az megalapozza a jövődet is, szóval bármennyire is csábító az ágyad egy áttáncolt éjszaka után, soha ne feküdj le anélkül, hogy alaposan lemosnád a makeupodat, de persze reggelente is tisztítsd át a bőrödet gél alapú arclemosóval. Hidd el, a negyvenes éned hálás lesz ezért később! Ezután jöhet a kedvenc tonikod, majd a hidratáló krémed, és ugyanennyire fontos, hogy soha nem mozdulj ki otthonról fényvédő (SPF 30+) nélkül és felvedd a harcot az olyan bőrproblémák ellen, mint a pattanások. (Ebben a csatában a szalicilsav lehet a csodafegyvered.) Hetente kétszer kémiai hámlasztót is bevethetsz, amely megszabadíthat az elhalt hámsejtektől, továbbá a C-vitamint sem hagyhatod ki a rutinodból, ami elhalványítja az aknés hegeket és fokozza a kollagéntermelést. (JOY-tipp: az alvás is csodát ér, úgyhogy mondj nemet az éjjeli bagoly-üzemmódra!)

Kép
forrás: Yves Rocher Magyarország

Hirtelen 30

Elérkezett az idő arra, hogy szintet lépj a fenti alaprutinodban és megismerkedj az új legjobb barátoddal, a retinollal (másnéven az A-vitaminnal), aminek rendszeres éjszakai használatával lassíthatod az öregedési folyamatokat: ez a kozmetikai hatóanyag a tonik után következik a sorban és segít megőrizni a bőr fiatalságát és feszességét, és enyhíti a már meglévő ráncokat, illetve késlelteti azoknak megjelenését. (Fontos: a retinol miatt a bőröd érzékenyebbé válhat a nappal szemben, ezért MINDIG kenj magadra fényvédőt, ha kilépsz a négy fal közül.) De nem mellőzheted többé az egyik leghatékonyabb alfa-hidroxisav (AHA), a glikolsav használatát sem, ami a pigmentáció csökkentésében kiváló társad. A ferulinsav pedig igazi jolly joker a bőrápolásban: természetes antioxidánsként lassítja a bőr öregedését és hozzájárul a gyógyulásához. Az Yves Rocher Famille BIO termékcsaládját például korhatár nélkül bárkinek ideális, különösen azoknak, akinek a bőre valóban gyengéd ápolásra szorul. Ezek a kozmetikumok 99%-ban természetes eredetű összetevőkből készülnek: a főszerepet pedig az ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag bio alma játssza. A cukorban és polifenolokban gazdag almakivonat védelmezi a bőrt, a zsírsavakban gazdag almamag-olaj táplálja a bőrt, a hidratáló és ásványi anyagokban gazdag almavíz pedig segít megőrizni a bőr hidratáltságát

Megmutatjuk, mit érdemes beszerezned a bőrápolási rutinodhoz!

Galéria / 5 kép

Bio bőrápolási rutin

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!