Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Facebook
Twitter
Pinterest
Engedd, hogy elbűvöljön a CCC Spring Edit kollekciója! Böngészd át a Jenny Fairy, a Nine West és a DeeZee márkák divatos cipőit és táskáit 4995 Ft-tól.

A lágy rózsaszín és a bézs, a klasszikus fekete és a cseresznyepiros ütős árnyalata mind tökéletes választás az új szezonra. Ebben a kollekcióban biztosan megtalálod a megfelelő magassarkút barátnőd esküvőjére, de a mindennapok stílusához passzoló balerina- és tornacipők, valamint kézitáskák is várnak rád.

Kép
forrás: CCC

A Jenny Fairy márka mindig divatos kollekciót dob a piacra, és ebben a szezonban sem okoz csalódást: válassz a klasszikus, a lakkbőr, a nyitott sarkú, vagy csattal díszített ezüst és arany balerinák közül! Mit szólnál egy fekete Mary Jane platform talpú cipőhöz? Ez a cipő nem csak a mindennapi viselethez, hanem a különleges eseményeken, egy tűsarkú cipő kényelmes alternatívájaként is használható. A trendi modellek már 12 995 Ft-tól elérhetők.

Kép
forrás: CCC

A rügyező fák színeiben pompázó, sállal dekorált shopper táskák romantikus, kislányos bájjal törnek utat maguknak. A kollekcióban található steppelt fekete kézitáska az elegáns outfitekhez is illeszthető; aranylánccal és övvel párosítva teszi teljessé a megjelenésed.

Kép
forrás: CCC

Amikor összeállítod a tavaszi szettedet, ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem! A Jenny Fairy márka a pénztárcákból, hajkiegészítőkből és órákból álló kollekciója friss színekkel hozza el a tavaszt: narancssárga, rózsaszín és zöld színekben egyaránt találsz kiegészítőket.

Kép
forrás: CCC

A DeeZee márka sportosan lép az új szezonba! A divatos és kényelmes megjelenést kedvelő hölgyek szekrényében alapdarab egy klasszikus fehér tornacipő apró csavarral, amelyet a DeeZee most remek áron 13 995 Ft-tól kínál! A sportos megjelenéshez kézitáska helyett divatos hátizsákot is választhatunk a kollekcióból, például egy mozgalmas napra ideális a kisebb méretű, fehér, márkával fémjelzett hátizsák. A DeeZee ügyesen kombinálja a városi sportos és elegáns stílust, így a tavaszi kollekcióból a minimalista karórák sem maradhatnak ki. Arany, rózsaarany, illetve ezüst árnyalatban kifogástalan megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Kép
forrás: CCC

Ha nagyvárosi megjelenésre vágysz, a Nine West márkára mindig számíthatsz! A lakkbőr balerinák lapos talppal, nyitott sarokrésszel, hegyes orral és arany díszítésekkel, piros és fekete színben érkeznek. Rengeteg lehetőség rejlik ezekben a cipőkben: párosítsd például egy fehér shopper táskával, egy oversize farmerrel, egy fehér pólóval és voilá! A New York-i stílus készen is van erre a tavaszra! Esküvőre mész? Válassz egy rózsaszín szatén tűsarkú cipőt.

Kép
forrás: CCC

Cipő vásárlása esetén most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a legújabb táskákat. Az ajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

A Spring Edit kollekció elérhető a CCC üzletekben, az applikációban, valamint a weboldalon!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Metzker Viki meglepő dolgot árult el a magánéletéről: ez a boldog házasságának titka

A JOY Magazin legújabb számának címlaplánya a gyönyörű Metzker Viki, aki nemcsak külsejével, hanem kitartásával és zenei tehetségével is kiérdemelte az emberek szeretetét.

Kép

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Kép

A 8 legjobb természetes vérnyomáscsökkentő tea: így fogyaszd őket, hogy hassanak is

Vannak olyan teák, amelyek természetes módon hatnak a vérnyomásra, és képesek csökkenteni azt. Most ezeket a teákat, és azok pontos adagolását járjuk körül.

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!