Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez Jennifer Aniston kedvenc illatgyertyája: aki belép az otthonába, dicséri érte

Ez Jennifer Aniston kedvenc illatgyertyája: aki belép az otthonába, dicséri érte
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Olvasd el!

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Olvasd el!

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem véletlen, hogy még akkor is viszi magával, ha forgatni megy.

Jennifer Aniston évtizedek óta Hollywood egyik legnépszerűbb híressége, aki Rachelként belopta magát a szívünkbe, és azóta is óriási rajongótáborral rendelkezik. Ráadásul azt is bebizonyította már, hogy nemcsak bőrápolási szokásait és edzéstervét érdemes lemásolni, hanem stílusérzékét is - legyen az öltözködés vagy akár lakberendezés.

Az elmúlt években egy-egy alkalommal bepillantást engedett hatalmas otthonába is, amit megtartott azután, hogy elváltak exférjével, Justin Theroux-val:

Olvasd el ezt is!

Nemrég pedig arra is fény derült, mi az az illat, ami szinte egyfolytában körül lebegi csodálatos otthonát, sőt, még a trélert is, ahol épp egy-egy forgatás miatt lakik. Ez nem más, mint a rózsa illata, Jennifer Aniston ugyanis megőrül a Byredo Burning Rose gyertyájáért, és akárhová megy, viszi magával.

Hosszú idővel azután is megmarad az illat, hogy eloltottam a gyertyát, és ha ismét belépek a szobába, a rózsa érintése csodálatos érzés.

- mesélte akkori interjújában az InStyle-nak.

Abszolút érthető, igaz? Ráadásul tavasszal a rózsás illatok egyébként is ideális választások, legyen szó parfümről vagy akár egy-egy illatgyertyáról. Ha pedig te is beszereznél egy-két darabot, ráadásul tennéd mindezt kedvezményes áron, szuper hírünk van! Mától már elkezdődtek ugyanis a JOY-napok, és egészen május 15-ig kedvezményes áron vásárolhatsz, több, mint 400 kupon használatával, akár 80% kedvezménnyel! Spórolj velünk te is:

És bizony ez azt jelenti, hogy a legkellemesebb, virágos-rózsás illatgyertyák között is válogathatsz. Most hoztunk is néhány helyet, ahol kedvezményesen vásárolhatsz a JOY-napok alatt, és ezeket a csodás illatokat is beszerezheted olcsóbban az otthonodba.

Aurora Candle Company

Váltsd be kuponkódodat az Aurora Candle webshopjában, és 9000 Ft feletti vásárlás esetén egy 3890 Ft értékű Maldív-szigetek illatú, ropogó fa kanócos, 100% természetes szójaviasz illatgyertyát kapsz ajándékba. Itt rengeteg illatgyertyát találsz, ha pedig kifejezetten a rózsás vonalat követnéd Jennifer Anistonhoz hasonlóan, ezeket ajánljuk figyelmedbe:

BUTLERS

A JOY-napok alatt minden BUTLERS üzletben és online is beválthatod 20%-os kedvezményedet a teljes árú termékekre (kivéve lámpák és bútorok, melyekre 10% kedvezmény jár), így akár ezt a csodálatos illatú, szójaviasz gyertyát is beszerezheted, ami rózsafa és mandula keverékében pompázik.

DODO

A DODO.hu-n több, mint 17 ezer termék vár rád, most pedig 21% kedvezménnyel vásárolhatsz a webshopban és az újonnan nyílt 11. kerületi bemutatóteremben is. Rózsás gyertyák tekintetében pedig ezt a WoodWick ROSE nagy illatgyertyát ajánljuk figyelmedbe, ami csodás illattal tölti meg a te lakásodat is.

+1 tipp: Relax & Joy

Bár kimondottan rózsás illatot most nem találsz a Relax & Joynál, de aromaterápiás gyertyák széles választéka vár rád. Érdemes körbenézned, megnézni a különféle aromákat, és hagyni, hogy pihentető, relaxáló, nyugtató illatok járják át az otthonod minden pontját!

Jennifer Aniston életmódtippjeit is olvasd el!

Galéria / 4 kép

4 életmód tipp, amit megfogadtam Jennifer Anistontól

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Kép

7 színésznő, akivel senki nem akar többé együtt dolgozni Hollywoodban

Sokan meglepődnének, hogy a világ legelismertebb és legnépszerűbb női közül hánnyal nem szeretnek együtt dolgozni a szakmabeliek.

Kép

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Kép

Tovább dagad a botrány: Daniel Radcliffe keményen beszólt a Harry Potter írójának

Nem indul túl jól a nemzetközi Harry Potter nap, úgy tűnik, Daniel Radcliffe és J. K. Rowling között ugyanis továbbra is hűvös a viszony.

Kép

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

A kereséshez kezdj el gépelni!