Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Azt hittem meghúztam a nyakam, kiderült, hogy 4-es stádiumú rák”

„Azt hittem meghúztam a nyakam, kiderült, hogy 4-es stádiumú rák”
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ez a fiatal lány döbbenetes diagnózist kapott, erre aztán tényleg nem számított!

Az Egyesült Királyságban, Winchesterben élő személyi edző, Lily Venus 24 éves volt, amikor 2021-ben azzal kereste fel az orvosát, hogy úgy érzi meghúzhatott egy izmot a nyakában, mert nőtt egy duzzanat a kulcscsontja fölött pár centivel. A fiatal nő nem gondolt semmi rosszra, teljesen biztos volt abban, hogy csak megerőltette magát a legutóbbi tréning alkalmával, amit online tartott a vendégeinek.

Nem izomhúzódás, hanem vérrák

Két héttel később kapta kézhez a sokkoló eredményeket, kiderült, hogy Hodgkin-kórja vagy más néven Hodgkin-szindrómája van, amely egyfajta vérrák. Ez a betegség a leggyakrabban Európában és az USÁ-ban fordul elő, 100 000 emberre 3 megbetegedés esik. Korai stádiumában teljesen ártalmatlannak tűnik, nincs fájdalom, „csak” nyirokcsomó-betegségnek tűnik, ám később már más szervekre, például a csontvelőre és a májra is rossz hatással lehet. Kialakulásának oka egyelőre teljes rejtély az orvosok számára, máig kutatják, esetleg egy vírusfertőzés felelős-e érte. A duzzanat leggyakrabban a fej-nyakon, ritkább esetben a hónalji területeken vagy az ágyékon jelentkezik. Társulhat mellé láz, látványos és gyors fogyás, egész testet érintő viszketés.

Lily Venus 2021-ben rendkívül aktív volt, a járvány utáni időszakban igyekezett megkeresni azt a pénzt, ami a vírus miatt kiesett neki, ezért heti hat napon át tartott edzéseket a Zoom-on keresztül. Akkor azt gondolta, ez lehet az oka annak, hogy olyan elképesztően fáradtnak érzi magát, hogy mindennap aludnia kell pár órácskát.

A fiatal nő 2021 novemberében autóba ült párjával, Ryan Lynch-csel, akivel akkor már nyolc éve voltak együtt, hogy elmenjenek örökbe fogadni egy kiskutyát.

„Az úton odafelé nagyon furcsa fájdalmat kezdtem érezni a nyakamban, olyan volt, mintha durván elfeküdtem volna” – mesélte a Daily Mail-nek Lily, aki ennek ellenére folytatta a kemény edzéseket és belevágott a kiskutya nevelésébe is.

„A következő hét végére olyan szinten éreztem magam rosszul, hogy a felsőtest gyakorlatokat már be se tudtam mutatni a csoportjaimnak, így foglaltam egy időpontot a dokihoz” – tette hozzá.

Lily ezután hat hónapon át járt kemoterápiára, az orvosai pedig azt mondták, meddővé fog válni és a mesterséges megtermékenyítésre való felkészülést ajánlották neki, ha esetleg a jövőben gyermeket szeretne. Szerencsére a kezelés szuper sikeres volt, a fiatal nő eredményei már egy éve negatívak, ráadásul a termékenységét sem veszítette el a vizsgálatok alapján. Lily Venus újra edzéseket tart, pasijával pedig boldogabbak, mint valaha.

Talán nem is tudtad, de ezeknek a hírességeknek krónikus betegsége van:

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akiknek krónikus betegsége van

Megnézem a galériát

Ezek a hírességek pedig csupán megjátszották:

Galéria / 6 kép

Hírességek, akik megjátszották a betegségüket

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Victoria Beckham káprázatos eljegyzési gyűrűjét eláll a lélegzet - FOTÓ

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép

7 meglepő tipp a spóroláshoz, amire talán nem is gondoltál

Mindenkinek mást jelent a takarékoskodás, ráadásul van, aki túltolja, más pedig nem elég hatékony.

Kép

10 vonzó sztár, akinek a testvére még nála is sokkal szexibb

Vannak olyan hollywoodi sztárok, akiken a testvérük bizony túltesz külsőben, még akkor is, ha nem sokat hallunk róluk!

Kép

Toplista: ezek a legkiábrándítóbb helyek a világon az utazók szerint

Mutatjuk a top 15 helyet, ami a netezők szerint a leginkább kiábrándító a világon.

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!