8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen
Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!
Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.
Az ünnepek után sokáig úgy érezhetjük, hogy nem is tudunk nagy evésekre gondolni, és az újév is sokaknak új lendületet ad egy diéta vagy fogyókúra belekezdésébe. A legnehezebb talán az, hogy rutin legyen az új szokásból, ezért mutatunk pár ételt, melyeket fogyasztva nem kell lemondanod a vacsoráról!
Nagyon féltem felmerészkedni Tiktokra, azt hittem, csak tinik táncos videói vannak ott, és egy kis szerencsével pár hasznosabb tartalom is, de miután anyukám mondta, hogy milyen jó konyhai praktikákat talál, gondoltam, adok neki egy esélyt. És milyen jól tettem. Az Évamagazin.hu cikke.